Η LEDCITY είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία δημιουργήθηκε από τη συνεργασία ατόμων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του φωτισμού.

Με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας LED λαμπτήρες, οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η LEDCITY ειδικεύεται στη πώληση:

  • LED προϊόντων
  • Φωτιστικών
  • Ηλεκτρολογικού Υλικού
  • Εργαλείων

Μπορεί και θέλει να εξυπηρετήσει απαιτήσεις πελατών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο .

Οι μεγαλύτερες και οι πιο επώνυμες εταιρίες σχετικές με το φωτισμό με τις καλύτερες διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ISO9001 είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε επίσης στη διάθεσή σας να σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους λαμπτήρες και φωτισμού γενικότερα.

Το άψογα οργανωμένο site της εταιρείας μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή της ιδανικής και άρτιας πρότασης όχι μόνο κατά την διάρκεια της αγοράς αλλά και για μετά την πώληση (after sales service).

Βασικός μας στόχος είναι η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησή σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας, και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.