Κατασκευαστής: UNIVERSE
Κωδικός Προϊόντος: CSQ-1302
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
45,61€ 55,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 36,78€

Ο νέος οικιακός ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ UNIVERSE μειώνει το επίπεδο της υγρασίας στον αέρα και είναι κατάλληλος ένα δωμάτιο έως 20 τ.μ.

Η ημερήσια δυνατότητα αφύγρανσης είναι 220ml με αθόρυβη λειτουργία <35db. Ο αφυγραντήρας UNIVERSE λειτουργεί χωρίς φίλτρο και συνεπώς δεν χρειάζεται αλλαγή!

Το προϊόν διαθέτει λειτουργία αυτόματης απόψυξης και φωτεινή ένδειξη πληρότητας δοχείου νερού με αυτόματη διακοπή λειτουργίας. Όταν ανάψει η κόκκινη ενδεικτική λυχνία αυτό σημαίνει ότι το δοχείο νερού είναι γεμάτο. Η χωρητικότητα του δοχείου είναι 500ml.

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ

Ο αέρας περιέχει πάντοτε κάποια ποσότητα νερού με τη μορφή υδρατμών η οποία καθορίζει και το βαθμό της υγρασίας ενός χώρου.

Η ικανότητα του αέρα να παρακρατεί υδρατμούς αυξάνεται με την άνοδο της θερμοκρασίας του. Αυτό εξηγεί, γιατί μόλις μειωθεί η θερμοκρασία στα σπίτια μας ο αέρας αποβάλλει τους υδρατμούς που περιέχει και οι οποίοι υγροποιούνται και εμφανίζονται σε όλες τις ψυχρές επιφάνειες όπως τα τζάμια και οι τοίχοι.,

Ο αφυγραντήρας είναι μια ηλεκτρική συσκευή που αφαιρεί την υγρασία από τον αέρα, αποτρέποντας τις ζημιές που προκαλεί. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ιδανικές συνθήκες για την υγεία μας και για το σπίτι κυμαίνονται μεταξύ 40% και 60% σχετικής υγρασίας.

Συνιστάται να εξασφαλίζεται τουλάχιστον μία ελάχιστη θέρμανση του χώρου. Μόνο έτσι η υγρασία που υπάρχει στα παράθυρα και στις άλλες ψυχρές επιφάνειες μπορεί να εξατμιστεί στον αέρα και στη συνέχεια να συγκεντρωθεί από τον αφυγραντήρα.

Ο αέρας που απελευθερώνεται από τον αφυγραντήρα είναι συνήθως 1-2˚C θερμότερος από τον αέρα του περιβάλλοντος.


Τάση: 230V/50Hz
Ισχύς: 22W
Ικανότητα Αφύγρανσης: 220ml/Ημέρα
Επίπεδο Θορύβου: <35db
Θερμοκρασία Λειτουργίας: 16°C-35°C
Χωρητικότητα Δοχείου: 500ml (Χωρίς Φίλτρο)
Ιδανικό για: 20τμ.

*Διαστάσεις: 15.4cm x 13cm x 21.8cmΓράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα